foto-rauwe-eend-zonder-kop-small

“Vers van de Veluwe”

Steeds meer consumenten kopen verse producten. Het blijkt dat met deze trend, de zoektocht naar authentieke producten, wordt ingehaald door de groeiende afzet van ‘vers’, welke grote sprongen voorwaarts maakt.

Tomassen Duck-To speelt in op deze ontwikkeling en wil haar consumenten meer, lokaal geproduceerde, verse eend producten aan kunnen bieden.Om deze groeimarkt te kunnen bedienen is er fors geïnvesteerd bij Tomassen.

Help ons uw afnemers te inspireren en te verrassen door de vele recepturen en lekkere smaak van verse eendproducten zoals eendenborstfilet, eendenbouten en hele eend. Tomassen Duck-To neemt met de BR-Group een prominente plaats in binnen de wereldwijde afzet van, voornamelijk diepvries, eend en eendproducten.

Nu is de tijd aangebroken om ook met ‘Vers’ te bouwen aan een sterke positie, dit wil Tomassen Duck-To graag in samenwerking met u gaan realiseren. Begin juli ging de nieuwe koellijn draaien en vanaf 8 juli konden de verse producten al besteld en geleverd worden. De logistiek van verse producten is in vertrouwde handen van onze eigen chauffeurs en professionele partners.

Voor informatie en prijzen neem dan contact op met uw salesmanager of met onze verkoop binnendienst, te bereiken op telefoonnummer 0341-553675 en via e-mail:

smoked duck breast