Aziatische groothandel

De BR-Group (Bangkok Ranch), waar BR-Tomassen onderdeel van is, is in de Aziatische markt voor grootverbruik een belangrijke speler, met wereldwijd een zeer hoge naamsbekendheid. 

Vele loyale klanten

In de relatie met de grote groep royale klanten staat bij de 2.300 medewerkers van BR-Group wederzijds respect, vertrouwen, gevoel voor traditie en kwaliteit centraal. En dat wordt reeds vele jaren gewaardeerd, waardoor er hechte relaties met onze klanten zijn ontstaan.

Meer vraag naar convenience producten

De markt voor grootverbruik verandert significant. De vraag naar traditionele producten maakt steeds vaker plaats voor de vraag naar convenience producten. Tegelijkertijd neemt de zoektocht naar de authenticiteit van producten toe. Met een passend assortiment komen we aan de vragen van onze afnemers tegemoet. Heeft u behoefte aan een specifiek, onderscheidend product? Wij denken graag met u mee! Al onze producten uit Thailand zijn Halal-gecertificeerd. Ook de slachterij van Tomassen Duck-To B.V. is Halal-gecertificeerd voor het slachten en leveren van producten aan klanten in het Midden-Oosten.

Gastronomie en foodservice

In de gastronomie draait het om beleving en het culinair verwennen van de gasten. Vele chef-koks hebben het eendenvlees inmiddels ontdekt. Het is lekker mager, mals en vol van smaak. Eendengerechten zijn dan ook steeds vaker een welkome aanvulling op de menukaart van vele uitstekende restaurants. Daarmee groeit het aantal ‘ducklovers’ snel!

Een andere trend is dat steeds meer restaurants gebruik maken van ons brede assortiment van convenience food. Deze sluiten optimaal aan bij de culinaire verwachtingen van de gasten en de noodzaak om  de kosten van maaltijdbereiding binnen de (groot) keukens te beheersen. Vraag uw Freshpartner naar onze brochure. Deze producten vindt u ook bij de cash & carry markten.

Daarnaast zoekt de moderne consument steeds vaker naar betaalbare, culinaire producten voor zelfbereiding. De BR-Group speelt hier op in met uitgekiende concepten. Onze gevarieerde Canature-producten zijn hier mooi voorbeeld van.
Wilt u ons advies? Laat het ons weten. We denken graag met u mee om uw behoeften en die van uw doelgroep te vertalen in de juiste concepten.

Interessante eendenproducten voor de retailmarkt

Met de kleinere gezinnen en eenpersoonshuishoudens als grote ‘aanjagers’ zijn de moderne consumenten in de supermarkten steeds vaker op zoek naar convenience producten voor thuis.

Met de introductie van margerijke ‘gemaksproducten’ speelt de BR-Group/ Tomassen optimaal in op deze nieuwe trend. Producten met een goede voedingswaarde, die snel en eenvoudig te bereiden zijn in een magnetron of een oven. In no-time staat een overheerlijke, gevarieerde maaltijd met eendenvlees op tafel!

Wij richten ons de komende jaren op de merknaam Canature en op diverse private labels op deze gezonde groeimarkt.